Garantie si sfaturi utile

Oferim garanție pe viață la lipiturile dintre furnituri și cristale; în cazul în care lipsesc componente din bijuterie sau dacă furniturile din argint sunt deteriorate din cauza manipulării incorecte, acestea se înlocuiesc contracost (costul transportului este suportat de către client).

Produsele bijuteriei „DaviCrystals” sunt asamblate manual, folosind cristale marca Swarovski. Furniturile folosite sunt lucrate din Argint 925 (fără conținut de metale ce pot produce alergii).

Lipiturile cristal – metal sunt realizate cu silicon Swarovski (non-alergic).

Toate bijuteriile marca DaviCrystals beneficiază de o garanţie de 6 luni de la data achiziţionării. Garanţia se referă la defectele de producţie descoperite ulterior şi demonstrabile prin expertiză. Pentru a beneficia de garanţia oferită, vă rugăm să prezentaţi alături de bijuterie şi certificatul de garanție împreună cu bonul fiscal/factura.
Cristalele sparte sau zgâriate nu se schimbă.
Produsele care prezintă defecte vor fi reparate sau înlocuite în maxim 15 zile de la data constatării de către producător a defecţiunii.
Pentru a beneficia de garanţia oferită vă recomandăm să nu purtaţi bijuteriile în timpul somnului, când folosiţi acizi, detergenţi, grăsimi, produse cosmetice sau în timpul oricărei activităţi care poate duce la lovirea sau deteriorarea lor. Pentru a evita deteriorarea lipiturii sau oxidarea metalului vă recomandăm să feriţi bijuteriile de umiditatea ridicată, păstrându-le în cutia proprie.
După fiecare utilizare se recomandă ştergerea bijuteriilor cu o lavetă moale, uscată şi absorbantă.
Garanţia nu acoperă uzura sau defectele cauzate prin purtarea ori manipularea bijuteriilor în mod inadecvat.
Durata medie de viaţă a bijuteriilor este de 18 luni cu condiţia respectării instrucţiunilor de utilizare.

  • Bijuteriile pe care le producem sunt asamblate manual. În caz că apar unele mici imperfecţiuni într-una dintre operaţiuni, consideraţi-le ca o valoare intrinsecă adaugată bijuteriei dumneavoastră.
  • Construcţia din silicon se uzează în timp dacă bijuteria este purtată foarte des sau dacă intră în contact cu transpiraţia acidă.

Bijuteria se livrează în cutie personalizată DaviCrystals, alături de certificatul de garanție.
Toate bijuteriile DaviCrystals sunt vericate de către ANPC pe baza unui buletin de analiză. Unele modele sunt fragile, iar ștanțarea lor poate distruge cristalele (astfel sunt verificate, dar nu sunt marcate).