Returnare Produse

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Conditiile de returnare/schimbare ale produselor sunt (conform Legii nr. 365/2002): Dacă produsul comandat nu este ceea ce v-ați dorit îl puteți returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai puțin cheltuielile de transport – retur) într-un interval de timp de 15 zile calendaristice de la data achiziției, fără invocarea unui motiv.

Produsele returnate trebuie să fie ambalate cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit, o copie a facturii de achiziție și formularul de retur completat de dvs. (descarcă aici).

Produsele vor fi returnate prin firma de curierat FAN Courier sau Urgent Cargus, la adresa: sat Livada de Bihor, str. Vasile Alecsandri, nr.24, com. Nojorid, jud. Bihor.

Vă rugăm să ne notificați în prealabil la adresa de email davi.crystals@yahoo.com

Returnarea banilor se va face numai prin bancă. Asta înseamnă că va fi nevoie de un Cont Bancar valid și un Cod Numeric Personal valid din partea dvs. în momentul sosirii produsului în firma noastra. Returnarea banilor se va face în termen de 10 zile.

Nu trimiteți produsul în sistem RAMBURS. Plata transportului spre firma noastra cade în sarcina dvs., orice produs trimis în sistem RAMBURS va fi returnat fără vreo notificare prealabilă.

Nu se acceptă retur pentru următoarele categorii de produse:

  • produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar (bijuterii care nu se află pe stoc și sunt realizate la cererea clientului)
  • produse care au în componență mai multe obiecte, iar la retur lipsește o componentă sau mai multe.
  • care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, pete, etc.

Produse livrate greșit sau care nu corespund specificațiilor din magazinul online

Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat vă rugăm să contactați cât mai curând firma noastră (email: davi.crystals@yahoo.com, telefon: 0040 770423780 ) pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur și transport al produsului corect vor fi suportate de noi. Dacă produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile din oferta noastră, puteți returna produsul pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii.