Termenii si Conditii

Magazinul online www.davicrystals.eu este administrat și operat de Paina Adrian Florian I.I., cu sediul în comuna Nojorid, sat Livada de Bihor, nr. 380, jud. Bihor, CUI: 36118962, , înregistrată la Oficiul Comertului sub numărul F5/684/24.05.2016, cu punctul de lucru în comuna Nojorid, sat Livada de Bihor, str. Vasile Alecsandri, nr. 24, jud. Bihor.

Firmele de curierat FAN Courier și Urgent Cargus sunt contractate de către firma noastră, ca și transportator.

Paina Adrian Florian I.I. își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

Întregul conținut al acestui site – texte, grafice, imagini, simboluri, elemente de grafică WEB, programe și alte date sunt proprietatea DaviCrystals și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi câteodată față de produsul ce-l prezintă. Denumirea culorilor cristalelor este cea folosită de firma Swarovski. Anumite efecte ale produselor pot să inducă în eroare deoarece pozele sunt dificil de realizat sau cristalul își schimbă culoarea în funcție de:

  • suportul pe care se află
  • intensitatea luminii
  • intensitatea culorilor dispozitivelor de vizionare (monitor, laptop, telefon mobil)
  • anumite pietre au mai multe efecte (își schimbă culoarea în funcție de lumină)

Bijuteriile pe care le producem sunt asamblate manual, de aceea nu pot să existe două bijuterii identice ca și în cazul bijuteriilor în serie fabricate de mașinării. În cazul în care apar unele mici imperfecțiuni într-una dintre operațiuni, considerați-le ca o valoare intrinsecă adăugată bijuteriei dumneavoastră.

Construcția din silicon se uzează în timp dacă bijuteria este purtată foarte des sau dacă intră în contact cu transpirația acidă.

Ne rezervăm dreptul de a utiliza în relațiile comerciale intermediari care pot furniza produsele noastre în nume propriu.

DaviCrystals își stabilește singură regulamentele promoțiilor și a concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul acestui site. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site-ul nostru. De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către DaviCrystals în perioada de timp în care promoția este valabilă și numai în limita stocului disponibil și o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

În cazul în care prețul produsului sau unele date ale produsului au fost greșit introduse în bazele de date ale magazinului sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, firma noastra își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Orice conflict apărut între firma Paina Adrian Florian I.I. și client se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor judecătorești.

Fiind de acord cu acești “Termeni și Condiții” clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Dacă nu acceptați cele descrise mai sus, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.